Bestellen en Levering

Als u een bestelling gedaan heeft bij www.dennisdeal.com wordt deze met de grootste zorg verwerkt.

-Levering:

Op het moment dat uw gehele order is verzonden ontvangt u hierover een bericht. Indien uw order bestaat uit verschillende artikelen kunt u er van uitgaan dat bezorging zal plaatsvinden via deelleveringen. U krijgt dus geen bericht bij elke deellevering maar pas op het moment dat uw gehele order verzonden is.
Hierdoor kan het voorkomen dat u 1 of meerdere artikel(en) al ontvangen heeft voordat u het verzonden bericht ontvangt. 

-Levertijd:

Zoals gemeld op de website is levertijd gemiddeld 30 dagen. De daadwerkelijke levertijd verschilt tussen de 10 en de 45 dagen.
Uit ervaring weten wij dat op het moment van daadwerkelijk verzonden de gemiddelde overkomstduur korter is. Wij kunnen u dit echter niet garanderen. Er kan om ons onbekende reden altijd een vertraging ontstaan. Mocht u deze bestelling binnen 45 dagen niet compleet hebben ontvangen laat u het ons dan z.s.m. weten.  Dan zoeken wij voor u uit waar de betreffende artikelen zich op dat moment bevinden.

-Deellevering

Heeft u een bestelling geplaatst die bestaat uit verschillende artikelen bestaat de kans dat deze als losse deel zendingen verzonden wordt aan u. U ontvangt deze artikelen dus apart van elkaar. Heeft u meerdere aantallen van hetzelfde artikel besteld dat worden deze wel als 1 zending verzonden aan u. De deelleveringen kosten u nooit extra verzendkosten, deze blijven gratis voor Hongkong post en China post.
 

-Verzendkosten bij Dennisdeal.com

De standaard verzendkosten bedragen € 0,00 (GRATIS) voor zendingen met HongKong Post en of China Post