Retouren

De retourvoorwaarden vind je hieronder. Waar het op neerkomt, is dat je rustig over je aankoop mag nadenken. Als je artikel geen goede match is, mag je het terugsturen binnen de zichttermijn hou er wel rekening mee dat bij geen defect de retour kosten voor u kunnen zijn, maar alles gaat in goed overleg en wij zullen altijd een gepaste oplossing zoeken in uw voordeel.

Je retourneert binnen de zichttermijn. Bij Dennisdeal.com deals is dat 30 dagen. Hou er rekening mee dat orders die betaald zijn NIET geannuleerd kunnen worden.

Er kunnen redenen zijn dat u een artikel, wat u bij DennisDeal.com besteld heeft, retour wilt zenden. Dit kan zijn omdat u na ontvangst van de zending niet tevreden bent of omdat u zich bedacht heeft. De retour aanvraag kan ook te maken hebben met een defect product, in alle gevallen zal Dennisdeal dit netjes oplossen met u.


Dennisdeal.com heeft beslist geen probleem met een retour aanvraag mits:

 • Dit gebeurt binnen 30 dagen
 • Product moet in originele verpakking retour
 • Product dient ongebruikt te zijn
 • Dit vooraf aangevraagd is door een bericht te zenden via onze contact pagina
 • Graag onder vermelding van het ordernummer. U ontvangt dan een bericht terug voorzien van adresgegevens en een retour formulier. Eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening ons magazijn is gevestigd in Azie.
 • Het artikel en de verpakking moeten ongeschonden zijn.
 • Let op dat u het artikel inclusief alle toebehoren en de doos retour naar ons stuurt.

Tip:

 • Bewaar je verzendbewijs. Daarmee kunnen we je verzending traceren als er iets misgaat.

Wat is het retouradres?

Je krijgt vanzelf het juiste retouradres voor jouw artikel tijdens je retourmelding. Er zijn twee verschillende opties waar een retour zending naar toe gestuurd moet worden, namelijk voor defecten (waar wij natuurlijk alle kosten en verantwoordelijkheid voor nemen) of voor een retour aanvraag zonder opgave van reden (die kosten kunnen voor de klant zijn, hou er rekening mee dat ons magazijn gevestigd is in Azië, daar dient een product ook retour heen gestuurd te worden.

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?

Da’s heel simpel: we laten het je weten. We mailen je zodra je retourzending verwerkt is. Meestal is dat binnen 5 werkdagen nadat je het teruggestuurd hebt.

Hoe snel is een retour verwerkt?

Meestal is dat binnen 5 werkdagen nadat wij het ontvangen. We houden je op de hoogte via mail. Zodra je retour is verwerkt, betalen we je terug.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren? ( bij defect)

We betalen je meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 5 werkdagen nadat ze ontvangen zijn. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van je betaalmethode:

 • iDEAL: binnen 1- 3 werkdagen
 • Creditcard: binnen 2- 5 werkdagen
 • Paypal 1-3 werkdagen


Heeft u vragen hierover dan kunt u deze stellen via de contact pagina

Wij reageren binnen 24 uur!