Dennisdeal.com

Categorieën

Retouren & Terugbetalen

De retourvoorwaarden vind je hieronder. Waar het op neerkomt is dat je rustig over je aankoop mag nadenken. Als je artikel geen goede match is, mag je het terugsturen binnen het zichttermijn. Het zichttermijn is 60 dagen na ontvangst, de zichttermijn gaat in als het pakket afgeleverd is bij u.

U dient altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice om een retour aanvraag aan te melden, u kunt dat doen via ons klantenservice, daar kunt u een retourformulier aanvragen. U kunt binnen maximaal 48 uur een reactie verwachten.

Dennisdeal heeft beslist geen probleem met een retour aanvraag mits:

 • Dit gebeurt binnen 60 dagen na ontvangst van het product
 • Product moet in originele verpakking retour
 • Product dient ongebruikt te zijn
 • Dit vooraf aangevraagd is door een bericht te zenden via ons contact formulier waar in u aanvraag doet tot retourformulier
 • Graag onder vermelding van het ordernummer. U ontvangt dan een bericht terug voorzien van adresgegevens en een retour formulier.
 • Eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening (bij een defect vergoeden wij de retour kosten) MAAR NEEM ALTIJD EVEN CONTACT MET ONS OP – WIJ ZULLEN ALTIJD IN HET VOORDEEL VAN U EEN OPLOSSING ZOEKEN
 • Het artikel en de verpakking moeten ongeschonden zijn.
 • Let op dat u het artikel inclusief alle toebehoren en de doos retour naar ons stuurt.
 • Tip: Bewaar je verzendbewijs * track & trace van je retour zending aan ons. Daarmee kunnen we je verzending traceren als er iets misgaat.

Wat is het retouradres: Voordat u iets retour stuurt aan ons dient u altijd eerst een retour formulier opgevraagd te hebben. Terugbetalingen kunnen wij niet garanderen als het retourformulier niet is opgevraagd. 

Fu Fai Commercial Ctr 27, Hillier Street Sheung Wan Hong Kong

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?

Da’s heel simpel: we laten het je weten. We mailen je zodra je retourzending ontvangen en verwerkt is.

Hoe snel is een retour verwerkt?

Meestal is dat binnen 5 werkdagen nadat wij het ontvangen. We houden je op de hoogte via mail. Zodra je retour is verwerkt, betalen we je terug.

Hoe snel wordt ik terugbetaald na retourneren?

We betalen je meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 5 werkdagen nadat ze ontvangen zijn. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van je betaalmethode:

 • iDEAL: binnen 1- 3 werkdagen
 • Creditcard: binnen 2- 5 werkdagen

Worden retour kosten vergoed?

Als een product defect is ja, dan is het de verantwoordelijkheid van Dennisdeal. Mocht u een product na ontvangst wegens andere redenen dan een defect retour willen sturen zijn deze retour kosten voor u als klant. Wij zullen daarom altijd kijken of er een andere gepaste oplossing is, natuurlijk altijd in goed overleg en in uw voordeel.

Heeft u vragen hierover dan kunt u deze stellen via de contact pagina

Dennisdeal.com

Close Mijn Winkelwagen
Close verlanglijst
Recently Viewed Close

Close
Navigation
Categorieën